LOGO

Guldeling gespecialiseerd in Montis design meubels

 
Check 450 m2 showroom
Check Eigen bezorgdienst
Check Nieuw en gebruikt

Jong gebruikt

Onze jong gebruikte producten verkeren in zeer goede staat. Deze producten zijn door ons ingekocht en enkel gereinigd. Deze producten verkeren dus nog in de exacte originele staat. Door onze strenge inkoopvoorwaarden zijn onze jong gebruikte meubels gegarandeerd in nette staat en de ideale optie wanneer u kwaliteit zoekt voor een betaalbare prijs. 

Vanwege de hoge omloopsnelheid hebben wij niet altijd tijd om ons actuele aanbod op de site te plaatsen. Indien uw gewenste product er niet tussen staat kunt u altijd contact op nemen via: 06 – 313 69 859 of een mail sturen naar: info@guldeling.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Stoelen-slider

Uw stoel een tweede leven

Omdat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat, bieden wij u ook de mogelijkheid om bij Guldeling uw stoel te voorzien van een tweede leven. Heeft u een Montis product waarvan het onderstel niet meer zo mooi is, het schuim aan de binnenkant begint los te laten of waarvan het leer wel een opknapbeurt kan gebruiken dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wij kunnen uw product volledig restaureren zodat deze weer een tweede leven krijgt. Daarnaast zijn wij door onze kennis en ervaring zo gaan geloven in onze werkwijze dat wij u 3 jaar garantie geven op uw product, als u deze bij ons laat restaureren. Wij geven u 3 jaar garantie op de kwaliteit en de kleurvastheid van het leer. Tevens krijgt u 3 jaar garantie op de staat van het binnenwerk.

Naast het restaureren kunnen wij uw product ook voorzien van een geheel nieuw ‘leren jasje’ waardoor het lijkt alsof u nieuw meubilair heeft aangeschaft. Ideaal bijvoorbeeld bij het veranderen van inrichting, of u als u simpelweg toe bent aan iets nieuws. 

Kortom: wilt u uw Montis stoel laten restaureren of zelfs een volledig nieuwe look geven (of beide) dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de stoelen voor u opknappen of voorzien van een nieuw ‘leren jasje’. Hiervoor heeft u de keuze uit meer dan 45 kleuren en 8 verschillende leersoorten. Tevens geloven wij zo in onze methode dat wij u 3 jaar garantie geven. Hieronder vindt u een voorbeeld van een van onze kleurenstalen. Neem contact op om een afspraak te maken of om een kleurenstaal bij u thuis te laten bezorgen.

Refurbished

Refurbishen is simpelweg het vervangen of verbeteren van bepaalde onderdelen uit het Montis Meubilair, om deze weer als nieuw te krijgen. Het refurbishen houdt in dat meubels volledig worden gereviseerd volgens de richtlijn van de fabrikant. Ons refurbished assortiment is geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, hierdoor kunnen wij deze aanbieden als een prachtig (en voordelig) alternatief voor nieuwe producten. 

De stoelen worden geheel gerestaureerd en opnieuw bekleed. Hierbij wordt het gehele binnenwerk vervangen en opnieuw gevuld. Tevens wordt de lederen hoes vervangen door een prachtige nieuwe lederen hoes. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse soorten kwaliteitsleder.

De stoelen worden standaard bekleed op een onderstel van onszelf, hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en kunnen wij u 3 jaar garantie geven. Het is tevens mogelijk de stoelen te laten stofferen op gebruikte (originele) onderstellen, echter kunnen wij dan geen garantie geven op het framewerk. Uiteraard wel op de kwaliteit- en kleurvastheid van het leder. 

De voordelen van ons refurbished aanbod: - Verzekerd van de beste kwaliteit - Een als nieuw product voor nog niet de helft van de nieuwprijs - 3 jaar garantie! - Help het milieu minder te belasten door slim hergebruik 

Zit het product wat u zoekt niet tussen ons aanbod, dan kunt u contact opnemen en kunnen wij het product voor u op maat en naar uw wens fabriceren. Bel: 06 – 313 69 859 of stuur een mail naar info@guldeling.nl De mogelijkheden zijn onbeperkt!